Αίτηση εγγραφής

Τα μέλη της Ελληνικής Οδοντιατρικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος διακρίνονται σε τακτικά, συνεργά και επίτιμα.

Τακτικά μέλη μπορούν να γίνουν α) Έλληνες οδοντίατροι ή β) αλλογενείς οδοντίατροι που ασκούν νομίμως το λειτούργημα του οδοντιάτρου στην Ελλάδα, και οι οποίοι έχουν μετεκπαιδευθεί και ειδικευθεί στο αντικείμενο της Χειρουργικής του Στόματος.

Συνεργά μέλη μπορούν να γίνουν Έλληνες ή αλλογενείς οδοντίατροι, ιατροί ή άλλοι επιστήμονες υγείας που ενδιαφέρονται για τους επιστημονικούς και κοινωνικούς σκοπούς της εταιρείας.

Επίτιμα μέλη ανακηρύσσονται από την εταιρεία, σε ένδειξη τιμής, οδοντίατροι που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στο αντικείμενο της Χειρουργικής του Στόματος, ομογενείς ή αλλογενείς, καθώς επίσης και αυτοί που έχουν επί μακρόν εργασθεί υπέρ των σκοπών της εταιρείας.

Επιπλέον λεπτομέρειες για τις κατηγορίες μελών, τη διαδικασία εγγραφής και τα δικαιώματα-υποχρεώσεις των μελών αναφέρονται στα άρθρα 5, 6 και 7 του καταστατικού ΕΔΩ.

Κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής ΕΔΩ και την φόρμα βιογραφικού ΕΔΩ . Προκειμένου για εγγραφή ως τακτικό μέλος απαιτείτε να συμπληρώσετε και τα δύο, ενώ ως συνεργού μέλους μόνο την αίτηση εγγραφής.

Αποστέλλετε την αίτηση εγγραφής και τη φόρμα του βιογραφικού είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση Κομνηνών 20, Τ.Κ. 54624, Θεσσαλονίκη είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]

Εντός το αργότερο 30 ημερών θα λάβετε σχετική απάντηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε.

Η εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη με την καταβολή της εφάπαξ εισφοράς εγγραφής και την ετήσιας συνδρομής. Τα τακτικά μέλη έχουν την υποχρέωση καταβολής εφάπαξ εισφοράς εγγραφής και ετήσιας συνδρομής, ενώ τα συνεργά μόνο εφάπαξ εισφορά εγγραφής.

 Τακτικά μέληΣυνεργά μέλη
Εισφορά εγγραφής50 €50 €
Ετήσια συνδρομή50 €_

Τρόποι πληρωμής

1. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΟΕΧΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ :GR24 0172 2730 0052 7308 6500 048)

2. Στον Ταμία